DESPRE NOI

Istoria noastră

PANDA WEB DESIGN este o agenție de design premium, care se concentrează pe calitate, inovație, și viteza. Am folosit tehnologia pentru a aduce rezultate pentru a crește afacerile clienților noștri. Ne mândrim cu o mare etică a muncii noastre, integritate și multe rezultate finale. De-a lungul anilor PANDA WEB DESIGN a fost capabil de a crea uimitoare proiecte în mai multe domenii permițând în același timp clienților noștri de a obține o mai bună prezență globală online.

 

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea tipul de site pe care majoritatea întreprinderilor doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, răspuns mobil și foarte ușor de cumpărat.

 

Misiune

Am proiectat întregul proces și produsele noastre în jurul valorii de furnizarea de tot ceea ce are nevoie de o mică firmă, atunci când acestea sunt la început – asigurarea faptului că lucrează cu noi este întotdeauna o experiență rapidă, ușoară și fără griji. Noi oferim clienților noștri un control complet al site-ul lor, fără o etichetă de preț ridicat, iar echipa noastră prietenoasă oferă expertiza lor, chiar și după ce site-ul dvs. este finalizat.

ECHIPA DE DESIGN

Cu designerii noștri, recunoaștem faptul că utilitatea, funcționalitatea și vizualizarea sunt trei dintre cei mai importanți factori atunci când proiectăm interfețe sau site-uri Web. Folosind această strategie, lucrăm împreună cu dvs. pentru a ne asigura că mesajele și obiectivele dvs. de marketing sunt realizate cu designurile create. Vom lucra împreună cu dvs. și vă vom aduce ideea afacerii la viață.ECHIPA DE DEZVOLTARE

Ca o companie lider în dezvoltarea de aplicații mobile, PANDA AGENCY are o vastă experiență în crearea de aplicații mobile de înaltă performanță, pline de caracteristici, pentru toate platformele mobile majore, inclusiv iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. Dezvoltatorii noștrii de aplicații mobile pot crea aplicația potrivită care să vă satisfacă afacerile, industria și / sau nevoile dvs..
Vrei să lucrăm
la proiectul tău?

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea intr-un timp record.


CERE OFERTA DE PREȚ

ro_RORO