CAMPANII PAY PER CLICK
GOOLE ADS & FACEBOOK ADS
Ne ocupăm de Managementul Campaniilor Pay Per Click.
Ce inseamna Pay Per Click?

PPC înseamnă pay-per-click, un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când faceți clic pe una dintre reclamele lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., mai degrabă decât să încercați să „câștigați” aceste vizite organice.
Publicitatea la motoarele de căutare este una dintre cele mai populare forme de PPC. Permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor în link-urile sponsorizate ale unui motor de căutare atunci când cineva caută un cuvânt cheie care este legat de oferta sa de afaceri.
PPC Management

Platforme precum Google AdWords, Facebook Ads și Bing Ads sunt importante pentru afacerea dvs. Cu expertiza noastră de marketing pay per click (PPC), vă putem ajuta să duceți afacerea dvs. la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivul, fie că este maximizarea rentabilității investițiilor, creșterea potențialelor sau stimularea conștientizării mărcii.Our Pay Per Click Services


Audit PPC* Gratuit

Procesul nostru de audit PPC începe de la înțelegerea obiectivului de audit, acoperirea și conducerea la analiza datelor.


Bing Advertising

Echipa noastră are pregătirea și expertiza de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de platforma populară Bing Ads.Facebook Ads

Panda Agency vă poate ajuta cu campanii pe retelele sociale plătite care vă pot conduce publicul țintă către acțiuni mult dorite.


Publicitate afișată

Bannere-le afișate vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Angajarea noastră vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costul suplimentar de a angaja un alt angajat cu normă întreagă. Panda Agency este agentie partenera Google.


Remarketing & Retargeting

Îmbunătățirea ROI rentabilității și creșterea conversiilor prin marketing către persoane care au accesat site-ul dvs. gata.


Scurt proces al campaniei noastre de plată pe clic:

Serviciul nostru de management pay-per-click (PPC) include următoarele componente:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetare și selecție cu cuvinte chei
  • Dezvoltare creativă publicitară
  • Configurarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea rentabilității
  • Optimizarea și dezvoltarea paginii de destinație
  • Managementul și analiza campaniei100% Garantat

Raportăm lunar despre succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și creăm un raport de rang, astfel încât să știți unde vă clasificați organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce analizați raportul, vom efectua o convorbire de o oră cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, direcția și răspunde la orice întrebare a campaniei dvs.

Suntem pregatiti pentru
proiectul tau


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


CONTACTEAZA-NE

Lucruri pe care le-am făcut

Construim poduri în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate

PORTOFOLIUL NOSTRU

ro_RORO