Dezvoltare aplicatii mobile pentru iOS si Android.PRODUCT BUSINESS ANALYSIS

In prima faza, analistii nostri de business vor sta la masa cu tine, si, pornind de la ideea ta de business, vor crea solutia tehnica optima pentru cazul tau.

Pasul 1

UI/UX DESIGN

Mai intai invatam totul despre utilizatorul tau target. Abia apoi cream designul mulat pe nevoile sale.

PASUL 2

iOS, ANDROID and BACKEND DEVELOPMENT

Nu vrem sa spunem ca aplicatiile care nu sunt native sunt proaste.. dar sunt. Pentru a crea doar cea mai buna calitate, dezvoltam nativ atat pe iOS, cat si pe Android.

PASUL 3

QA, TESTING

Studiile arata ca cele mai multe ratinguri mici pe app store vin de la bug-uri. Vom continua sa testam si sa reparam bug-uri pana cand aplicatia va fi de maxima calitate, chiar dinainte de a fi lansata.

PASUL 4


Slide

Să începem proiectul!

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea dvs.


We're genuinely passionate about mobile apps

Suntem o companie tânără cu bazele in București, România si Londra, UK. Echipa noastră este formată din designeri foarte talentați și programatori profesioniști cu o mare experiență în programare, în special în dezvoltarea de aplicații mobile. Credem că fiecare om din echipă este unic și creativ în felul său, adăugând valoare întregii companii.


ANDROID Apps

Propulseaza-ti business-ul cu investitii moderate cu ajutorul unei aplicatii de Android, ce poate fi folosita pe smartphone-uri si tablete.

CERE OFERTA DE PRET

iOS Apps

Condu-ti afacerea catre o noua de zona de evolutie alegand pentru afacerea ta dezvoltarea unei aplicatii de iOS. Dezvoltarea vanzarilor, obtinerea de informatii adecvate din partea clientilor sau crearea de produse.

CERE OFERTA DE PRET

Aplicatii WEB

Suntem experimentati in crearea de aplicatii web personalizate. Aplicatiile noastre sunt orientate catre intreprinderi, concentrate catre utilizatori si extrem de inovatoare.Te ajutam astfel sa iti simplifici procesele de business.

CERE OFERTA DE PRET


Business-ul tau e
pe maini bune


Accesibilitate

Poate fi accesata din orice locatie daca exista conexiune la internet.


Fidelizarea clientului

Aplicatiile mobile reprezinta unealta ideala pentru a tine clientii aproape.


Dezvoltarea afacerii

Potential crescut de atragere a clientilor noi si de fidelizare a celor existenti.

99+
HAPPY CLIENTS
150+
APPS BUILT
10+
APPS IN TOP 100
98065
DAILY COFFE

CUM GANDIM?

Ne mândrim cu munca pe care o facem și ne simțim împliniți de fiecare dată când vedem un proiect finalizat cu success. Ne asumăm obligația de oferi cele mai bune standarde celor cu care lucrăm – clienți care au idei interesante și bugete realiste. Credem în conectarea cu clienții noștri, în primul rând la nivel uman și credem în oferirea de servicii la un nivel profesionist. Nu numai că implementăm ideile clienților noștri, ci oferim și consultanță în dezvoltarea ideilor lor.

Contacteaza-ne

Ai nevoie de o aplicatie mobila? Nici o problema!
Echipa noastra te va ajuta imediat.
+40770967510

Hai pe Whatsapp


Chat Online

Bine ați venit la serviciul de relații cu clienții PANDA AGENCY Chat! Vă rugăm să nu ezitați să puneți întrebările pe care le aveți.

scrie-ne pe email
Numărul maxim de fișiere: 1
Dimensiunea maximă a fișierului: 1200 KB
Extensiile de fișiere permise: pdf,doc,png,jpg

ro_RORO